Wednesday, April 23, 2008

Fax dari Zaimi Ridzwan

Belum pun wartawan haprak SJI87 COMMUNITY BLOGSPOT mendapatkan jawapan dan komen daripada Setiausaha dan kaptan serta rakan rakan tim SJI87, wartawan telah dikejutkan dengan sekeping fax yang diterima daripada ZAIMI RIDZWAN pada petang tadi, memberikan penjelasan tentang senario yang sebenar perpindahannya ke DUBAI. Berikut dipaparkan kenyataan fax tersebut.

Walaubagaimanapun wartawan akan menemuramah beberapa orang pemain SJI87 untuk mendapatkan komen mereka. Ikutilah laporan wartawan haprak seterusnya.

Benarkah?.........

ZAIMI RIDZWAN BAKAL BERHIJRAH KE DUBAI HAWK F.C. ?

Desas desus kini melanda Kelab Bolasepak SJI87 apabila pemain penyerang tunggak utamanya Zaimi Ridzwan dikatakan menerima tawaran dari sebuah kelab bolasepak terkemuka Dubai, Dubai Hawk F.C. Sekiranya benar maka Zaimi Ridzwan akan menjadi pemain import pertamanya dalam Liga Sheikh Al Moalla Tournament di Umm Al Quwain Super yang bermula Julai depan.

Menurut dari berita yang tidak rasmi, ejen-ejen perisikan Kelab Bolasepak terkemuka UAE itu telah sekian lama berada di Malaysia untuk mencari pemain pemain yang berbakat untuk menguatkan jentera serangan mereka dengan berusaha mendapatkan khidmat Zaimi Ridzwan penyerang SJI 87 yang telah menyumbangkan beberapa gol untuk pasukan SJI 87 dalam perlawanan perlawanan yang lalu. Belum dapat dipastikan lagi sehingga kini kebenaran gosip panas Zaimi Ridzwan telah dilamar oleh Dubai Hawk F.C.

Menurut Pengasas kelab tersebut iatu Syeikh Al Kasra Asrar Haghighi, pernah menyatakan hasratnya suatu masa dahulu untuk mengimport pemain pemain bolasepak dari Malaysia yang berkaliber serta berintegriti bagi mewakili kelabnya DUBAI HAWK F.C., katanya dia tidak lagi menyandarkan harapan kepada para pemain tempatan, menurut satu sumber yang tidak pasti.

Wartawan SJI87 COMMUNITY BLOGSPOT telah berusaha untuk menghubungi Setiausaha Sukan kelab SJI87 Encik Fazila Fathony dipejabatnya beberapa hari lalu namun beliau gagal dihubungi kerana sedang menghabiskan sisa sisa cuti dirumah dengan mencuci keretanya sepanjang hari dan tidak mahu diganggu. Walaubagaimanapun wartawan akan tetap berusaha untuk mendapatkan komen tentang gosip panas yang melanda Kelab Bolasepak SJI87.


PASUKAN DUBAI HAWK F.C. AKAN DISERIKAN LAGI DENGAN KEHADIRAN ZAIMI RIDZWAN.

APMM VS CCSJI87

APMM VS CCSJI87
Third Warm Up Match......